Atpūta pie jūras>>Ēģipte

 Hurgada


Hurgada – viens no populārākajiem Sarkanās jūras kūrortiem, kas atrodās 500 km uz dienvidiem no Kairas un stiepjas 40 km garumā gar Sarkanās jūras krastu.  Kūrorts sastāv no 2 daļām: senākā daļa El Dahar (downtown) un jaunais centrs Sakkala. 

Dienas laikā Hurgadā iespējams ieturēt maltīti kādā no daudzajiem viesnīcu restorāniem vai senajā kūrorta daļā. Ar tumsas iestāšanos tūristus gaida cita veida izklaides – diskotēkas, kazino, skaisti muzikālo strūklaku šovi, kā arī citi aizraujoši pasākumi. Vakarus var pavadīt arī sēžot kādā omulīgā restorānā vai kafejnīcā, kur pat visizvēlīgākie gardēži atradīs  savai gaumei gan no eiropiešu, gan austrumu virtuves.

Hurgadas dienvidu daļā atrodas slavena vieta – Alf Leila Wa Leila, ko dēvē arī par Disnejlendu austrumu noskaņās. Katru vakaru šeit norisinās priekšnesumi, kur iespējams izbaudīt vēsturiskas ainas no Ēģiptes senās vēstures, kad šejienes iedzīvotāju likteņus noteica faraoni – dievu vietnieki uz zemes. Šajā kompleksā atradīsiet arī daudz suvenīru veikaliņu un restorānu.

Hurgada īpaši piemērota atpūtai ar bērniem, pateicoties lieliskajām smilšu pludmalēm un siltajai jūrai. Atšķirībā no Šarm el Šeihas, šeit var doties peldēt jau no krasta, jo jūras dibenu klāj smiltis, bet koraļļu rifi atrodas tālāk jūrā.


Lidojums: Rīga- Hurgada - Rīga
Izlidošanas datumi: no Ilgums: 7, 14 naktis

Cenas:
no Ls

 

Cenas

Vēlos pieteikties ceļojumam vai uzdot jautājumu

!!! Visiem caur mūsu mājas lapu pasūtītajiem ceļojumiem dāvana-
ceļojumu apdrošināšana visā ceļojuma laikā