Atpūta pie jūras>> Kanāriju salas

Tenerife



TENERIFE – lielākā Kanāriju arhipelāga sala. Dabas apstākļi un reljefs šeit ir pārsteidzoši daudzveidīgi: vulkānisko tuksnešu “mēness ainavas” ar majestātisko Teide vulkānu, kura sniegotā virsotne jau senos laikos bijusi drošs orientieris daudziem jūrasbraucējiem; augstās kalnu grēdas salas vidienē, kas ir cēlonis lielajām dabas apstākļu atšķirībām salas dienvidu un ziemeļu daļā; stāvie klinšainie krasti, kas desmitiem metru augstumā slejas pār putojošām okeāna bangām, saviļņojot ar savu majestātiskumu un varenību, - tas vēl ne tuvu nav viss skaistais, ko iespējams aplūkot, apmeklējot TENERIFI.
Kanāriju salas augstākā vieta – Teide virsotne (3718 m) atrodas Tenerifes salā.
Pateicoties salas maigajam un sausajam klimatam, to bieži dēvē par “mūžīgā pavasara salu”.  Laika apstākļi šeit ir tik vienmērīgi, ka atpūtas sezona šajā paradīzes stūrītī ilgst visu gadu. 
Kanāriju salu pludmales pieder municipālajām varasiestādēm, tāpēc visi pakalpojumi pludmalēs (izņemot ieeju pludmalē) ir par maksu.
Plaja de Las Amerikas
Tenerifes salas lielākais kūrorts ir Plaja de Las Amerikas, kas atrodas 17km attālumā no tenerifes dienvidu lidostas. Plaja de Las Amerikas tiek uzskatīts par salas pērli , kas atrodas tikai 17 km attālumā no starptautiskās lidostas Reina Sofia. Šeit iespējams jauki atpūsties, nodarboties ar sportu, izklaidēties un uzlabot savu veselību Mare Nostrum Resort SPA centrā.
Kūrorts ieslavēts lieliskās tūrisma infrasturktūras dēļ, jo šī vieta tika īpaši veidota tūristiem. Ielas šeit veido taisnu līniju tīklu, bet līču un piestātņu pārpilnība rada relaksējošu gaisotni.
Plaja de Las Amerikas ir mūsdienīga koncertzāle "Piramide d'Arona", kurā iespējams izbaudīt lielisku izrādes programmu - spilgtu un tempermentīgu, ar šai vietai raksturīgo "odziņu".
Jautras atpūtas cienītājus iepriecinās kūrorta naktsdzīve. Savukārt dienā atpūtniekus gaida saulainās melno smilšu pludmales.
Kosta Adehe
Kosta Adehe
ir jauna kūrorta zona, kas atrodas tieši blakus Plaja de Las Amerikas. Šeit ir visaugstākās kategorijas viesnīcu kompleksi, kas piedāvāplašu pakalpojumu spektru sporta, atveseļošanās un kosmētisko procedūru cienītājiem.
Lielākā daļa Kosta Adehe viesnīcu ir jūras krastā. Šajā rajonā atrodās El Dukē pludmale, ko vietējie iedzīvotāji uzskata par labāko dienvidu piekastē.
Aktīvā sporta piekritējiem tiek piedāvāts plašs ūdens sporta veidu klāsts un golfa komplekss.
Kosta Adehe tāpat kā Plaja de Las Amerikas piesaista tos tūristus, kas meklē jautru atpūtu. Šeit ir daudz omulīgi restorāni, kas ir zem klajas debess, kafejnīcas, bāri un nakstklubi.
Plaja Paraiso
Plaja Paraiso ir klusa kūrorta zona, kas ir 10km uz rietumiem no Plaja de Las Amerikas. Kūrorts radīts tiem, kuri vēlas relaksēties un mierīgi atpūsties. Šajā salīdzinoši jaunajā rajonā, kas vēl attīstās, ir tikai dažas viesnīcas, kafejnīcas un restorāni.
Lai gan kūrortu dēvē par Plaja Paraiso, tomēr jāsaka, ka kūrortam lielākoties ir klinšainas pludmales. Tāpēc šeit atbraukušie tūristi dod priekšroku atpūtai pie baseina vai dodas uz Plaja de Las Amerikas pludmalēm (turp iespējams nokļut ar autobusu vai nomātu automobili).

 avots: novatours.lv

Lidojums: Rīga- Tenerife - Rīga
Izlidošanas datumi: no Ilgums: 7, 14 naktis
Cenas: no Ls


Cenas



Vēlos pieteikties ceļojumam vai uzdot jautājumu

!!! Visiem caur mūsu mājas lapu pasūtītajiem ceļojumiem dāvana-
ceļojumu apdrošināšana visā ceļojuma laikā