Atpūta pie jūras>> Turcija

Antalja, Lara, Kundu


Antaljas gan uz austrumiem, gan rietumiem kādreizējie zvejnieku ciematiņi pārtapuši nebeidzamā lepnu hoteļu virtenē. Te izvērsta varena pludmales izklaižu industrija – sākot ar paraseilingu, paraglaidingu un beidzot ar niršanu, kā arī peldēšanos atklātā jūrā no izklaides jahtām. Un kur tad vēl raftings mežonīgajās kalnu upēs, izbraucieni ar džipiem skaistajos kalnos, lieliskās turku pirts veldzējošās baudas un daudzas citas izpriecas.
Taču arī klusas atpūtas cienītājiem un kultūras baudītājiem Antalja noteikti patiks, jo te vai ik uz soļa skatāmas seno grieķu, romiešu, bizantiešu un osmaņu civilizācijas pēdas – romantiskās Fazelisas drupas, par kurām jūsmoja pat Romas imperators Adrians, senā Olimposa, ko teiksmainais Bellerofonts iekaroja ar spārnoto zirgu Viktorija SalmiņaPegazu, Herapolisas un Sides amfiteātri un Antaljas iespaidīgās
mošejas pratīs novērtēt ikviens.


Kundu un Lara ir uzbūvēti lieli viesnīcu kompleksi, kas atšķiras ar interesantu arhitektūru. Tie piesaista ar plašām smilšu pludmalēm, daudzveidīgiem pakalpojumiem, grandiozām izklaides programmām kā pieaugušajiem, tā arī mazajiem atpūtniekiem.
Lara- jauns kūrorts, kurš attīstās mūsdienīgi ātri. Atrodas 20 km no Antaljas.
Kundu- jauns, mūsdienīgs, ātri augošs kūrorts, kas atrodas 30 km no Antaljas un 5 km no Belekas. 

Lidojums: Rīga-Antalja -Rīga
Izlidošanas datumi: no Ilgums: 7, 9, 10, 11, 12; 14 naktis
Cenas: no Ls 259




 

Vēlos pieteikties ceļojumam vai uzdot jautājumu

!!! Visiem caur mūsu mājas lapu pasūtītajiem ceļojumiem dāvana-
ceļojumu apdrošināšana visā ceļojuma laikā


Apskates objekti

Viesnīcas